• ATLAS FONDACIJA
  • ATLAS FONDACIJA
  • ATLAS FONDACIJA
  • ATLAS FONDACIJA
  • ATLAS FONDACIJA
  • ATLAS FONDACIJA

 

citat 1 mneU 30 godina svog postojanja, svjesna svoje odgovorne funkcije u društvu, Atlas Grupa postavlja kao jedan od svojih prioriteta uspostavljanje i razvoj boljeg životnog standarda. Donacije najboljim studentima, bolnica, specijalizovane institucije, podrška projektima u obrazovanju, umjetnosti i sportu bile su samo dio prakse Atlas grupe od njenog osnivanja.

 Stalne aktivnosti Atlas grupe su projekti koji imaju za cilj podizanje standarda obrazovanja, zdravstvene zaštite, ekonomije koja brine o životnoj sredini, ohrabrivanje regionalne saradnje i osnaživanje žena. U tom cilju, osnovana je Atlas fondacija koja će obuvhatiti i efikasno sprovoditi naše ideje i ciljeve. Podići će javnu svijest i umrežavanje tražeći efikasna rješenja za ova važna društvena pitanja. Partneri i mreža kontakata Atlas grupe, renomirane nagrade i priznanja koja smo dobili kroz višegodišnje poslovanje u oblastima finansija, bankarstva, medija, zdravstvene zaštite i obrazovanja pomoći će u procesu uključivanja ne samo domaćih već i međunarodnih partnera u našu misiju.

Važnost ove strategije i njenog potencijala za razvoj društva prepoznate su i podržane na najvišem nivou. Na inicijativu političkih i finansijskih lidera iz SAD i UK, predsjednik Atlas grupe Duško Knežević pozvan je da bude član renomirane organizacije Globalna inicijativa Klinton kako bismo dobili međunarodnu podršku na najvišem nivou za ambicioznu i altruističku misiju naše grupe.

 

Vrati se na početak